Critical Cheese

Critical Cheese jest odmianą marihuany stworzoną przez połączenie odmian Critical i Cheese. Nasiona tej odmiany można nabywać w Polsce i dołączać je do swoich kolekcji. Oczywiście, trzeba pamiętać o odpowiednim przechowywaniu ich, to jest z dala od wilgoci, światła i ciepła. Nasiona są delikatne i źle przechowywane ulegają zniszczeniu i tracą swoje najcenniejsze właściwości. Polska ustawa o przeciwdziałaniu narkomanii zabrania upraw konopi, wytwarzania marihuany, sprzedawania jej i posiadania. Kolekcjonowanie nasion jest legalne i nie grozi żadnymi konsekwencjami prawnymi. Marihuana Critical Cheese jest lubiana i ceniona przez plantatorów i użytkowników. Ci pierwsi lubią ją szczególnie za łatwość uprawy i wydajność plonów. Ci drudzy lubią jej aromat, smak i działanie. Rośliny Critical Cheese są spore i silne. Czas oczekiwania na kwiaty jest krótki. Topy są duże, zwarte i ciężkie, bogato pokryte gęstą i lepką żywicą. Odmiana ta doskonale radzi sobie zarówno w systemie zewnętrznym jak i wewnętrznym. W smaku i aromacie Critical Cheese wyczuwa się nutę cytryny, perfum, Sera i sosny. W przyjemny i odczuwalny sposób stymuluje i pobudza umysł i ciało. Odmiana to 65% Sativa i 35% Indica. Zewnętrzne zbiory – na przełomie września i października. Wysokie plony w uprawie wewnętrznej i zewnętrznej. Zawartość THC wysoka – 19%.

Bądź pierwszy, który skomentuje ten wpis

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.


*